There is no limit

Waarom kies je voor oTT DESIGNS?

Betaalbaar en goed!

1

Design

Jouw verhaal vertalen in beeldvorming zodat het jouw klant raakt. 

2

Budget

We blijven binnen jouw budget.

3

Web design

Een site binnen 3dgn online en werkbaar voor eigen onderhoud.

GET MORE CLIENTS

 Alles draait tegenwoordig om het verhaal achter jouw stukje reclame. Wat vertelt jouw visitekaartje, flyer of poster over jouw bedrijf.

Goedkoop hoeft niet altijd duurkoop te zijn. Duur hoeft niet altijd goed zijn. Ik vertaal de visie van mensen op beeld. Maak jouw verhaal persoonlijk zodat het tot leven komt en direct de emotie raakt van jouw potentiële klant. Met in acht neming dat het binnen jouw budget blijft. 

I am good at what I do

I'm here to assist

De meeste ondernemers reserveren een klein marketing budget voor hun bedrijf, toch is het van belang jouw bedrijf goed op de kaart te zetten.  Je website, logo (huisstijl), flyers , je wilt toch dat het  direct opvalt en in de smaak valt bij jouw potentiële klant.  Weet dat een blikvanger prima betaalbaar kan zijn. TIP: Maak voor jezelf een lijst; wat kun je uit handen  geven en wat zou jezelf kunnen doen om kosten laag en binnen budget te houden?

Denk na over een concept en laat stap voor stap je huisstijl groeien. Doe het wel in één keer goed! Dan hoef je misschien een pagina met nieuws te onderhouden en dat heb je met het programma dat ik installeer zo gepiept. Alles uitbesteden is natuurlijk ook een optie.