Zakelijke online identiteit creëren

Freelance.

Zichtbaarheid voor een

Vast maand
bedrag

Je bent druk bezig om elke week leuke en interessante berichten op social media te plaatsen. Social media marketing is immers een hele effectieve manier om je bedrijf online te promoten, in contact te komen met je klanten of nieuwe klanten aan je te binden. Er zijn echter vele andere bedrijven met jou die dat ook doen. Dan is het wel zo fijn als je door je doelgroep snel herkend wordt.

Practice Makes Perfect

Experienced
Designer.

Het juiste plaatje.

Als mediavormgever ontwerp en realiseer ik grafische, interactieve en media-uitingen. Ik zorg ervoor dat deze voldoen aan de gewenste communicatiedoelstelling die bij uw doelgroep past. Daarnaast maak ik advertenties, brochures, posters, multimediaprogramma’s en audiovisuele producties.

Huisstijl.

Heb je hulp nodig bij het ontwikkelen van een huisstijl of wil je meer informatie over de inzet van social media voor jouw bedrijf? Ik heb veel ervaring met het uitdenken, inrichten en optimaliseren van een zakelijke online identiteit. 

Consistentie in online identiteit.

Een van de belangrijkste zaken bij het ontwikkelen van een online identiteit of huisstijl voor social media is consistentie. Dit zorgt ervoor dat mensen sneller herkennen van wie het bericht afkomstig is. Daarnaast ziet het er strakker en professioneler uit.